INFORMACIÓ GENERAL EN COMPLIMENT DE LA LLEI DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I DE COMERÇ ELECTRÒNIC (LSSICE), LLEI 34/2002 DE 12 D’ OCTUBRE.

TITULARITAT DEL LLOC WEB
Domini: https://www.piscinalloret.cat
Titular: Ajuntament de Lloret de Mar
Domicili: Plaça de la Vila, 1 - Lloret de Mar
Telèfon: 972 361800
e-Mail: ajuntament@lloret.cat
NIF: A-17354333

CONDICIONS GENERALS D’ UTILITZACIÓ
L'Ajuntament de Lloret de Mar ha creat aquesta pàgina web per facilitar informació oficial sobre les instal·lacions de la piscina municipal als possibles socis, visitants i a tota la ciutadania.

1. LIMITACIONS D’ÚS
L’ accés a aquest portal té caràcter gratuït i la seva visualització no requereix prèvia subscripció o registre algun.

Els usuaris hauran d’utilitzar la informació compresa en aquest portal en compliment de la legislació aplicable en cada cas.

L’usuari no realitzarà a través dels serveis que posen a la seva disposició l'Ajuntament de Lloret cap acció que causi dany o alteracions dels continguts, ni obstaculitzarà el bon funcionament del lloc web, no causant problemes tècnics de cap índole, no transferint elements susceptibles de portar virus informàtics o de danyar, interferir o interceptar total o parcialment la present web, així com a no intervenir o alterar el correu electrònic d’altres usuaris.

En cap cas l'Ajuntament de Lloret serà responsable de l’ús inadequat d’aquest portal o dels seus continguts, o de les conseqüències que dit ús pot originar. Està permès imprimir i descarregar continguts d’aquesta pàgina web sota les següents condicions:

- L’ús de documents i gràfics d’aquesta pàgina web serà únicament i exclusivament per informació personal i no està permès modificar continguts.

- No es permet l’ús o presentació del nom o logotip de la piscina de Lloret ni cap altre logotip contingut dins del portal sense el consentiment escrit de l'Ajuntament de Lloret.

- Part d’aquesta pàgina web conté material lliurat a l'Ajuntament de Lloret per tercers. Dites terceres parts són responsables d’assegurar-se que el material proposat per la seva inclusió en aquesta pàgina web acata les lleis nacionals i internacionals. L'Ajuntament de Lloret no garanteix l’exactitud i correcció d’aquest material i nega rotundament qualsevol responsabilitat per error, omissió o inexactitud de dit material, interpretació errònia i tota pèrdua, contratemps, negligència o dany causat per confiar en el material contingut en aquesta pàgina web o per qualsevol fallida o fallida al·legada en el lliurement dels serveis aquí referits, o en el cas de fallida, liquidació o cessament de negoci de qualsevol companyia, persona física o firma aquí referida. La confirmació de l’exactitud i correcció de la informació ha de ser responsabilitat dels establiments interessats.


- L'Ajuntament de Lloret no es fa responsable dels continguts de qualsevol altre pàgina web l’enllaç del qual existeixi en la pàgina web de la piscina de Lloret . Aquests enllaços són proporcionats per comoditat de l’usuari i sempre basats en un “així és” sense cap garantia, explícita o implícita, sobre la informació continguda en ells.

2. LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT
L'Ajuntament de Lloret no garanteix que les seves pàgines es trobin operatives, ni que els seus continguts siguin complets, exactes o fiables en tot moment. L'Ajuntament de Lloret es reserva el dret a modificar en qualsevol moment, sense previ avís, els continguts d’aquest lloc web i les Condicions Generals d’Accés.

En cas d’efectuar operacions de manteniment, reparació, actualització o millora dels serveis, l'Ajuntament de Lloret té el dret a suspendre temporalment i sense necessitat de preavís l’accés al present lloc web, així com a reservar-se el dret de prestació o cancel·lació dels serveis, sense perjudici del qual procurarà posar-ho en coneixement dels usuaris, sempre que les circumstancies així ho permetin.

D’aquesta forma, s’exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin derivar-se de la falta de disponibilitat o de continuïtat del funcionament del lloc web i dels serveis i la utilitat que els seus usuaris hagin pogut atribuir al present lloc web.

3. ALTRES CONDICIONS
Las presents Condicions Generals d’Utilització i totes les relacions que s’estableixin entre l’usuari i l'Ajuntament de Lloret es regirant per la legislació espanyola. La utilització del lloc web implica la acceptació de les anteriors Condicions Generals d’Utilització.

Aquesta pàgina ha sigut creada i desenvolupada per l'Ajuntament de Lloret de Mar.

Per qualsevol dubte s’ha de dirigir a l'Ajuntament de Lloret de Mar, per e-mail ajuntament@lloret.cat o per telèfon 972 361800.