La piscina Olímpica de Lloret de Mar obre les seves portes al gener del 2014, després d’una llarga espera per part de la població de Lloret. Amb l’obertura de la piscina olímpica, es completa la zona esportiva del municipi que compta entre les seves instal·lacions amb pistes d’atletisme, camps de futbol, etc.

Però La Piscina de Lloret no és només una piscina olímpica, si no també un club esportiu on poder practicar fitness, gaudir amb les nostres activitats dirigides i cremar adrenalina amb cycling al ritme de la música i de la mà del nostre equip.

 

Club Piscina Olímpica Lloret de Mar

 

El centre esportiu posa els seus 17.000 m2 a disposició de tothom: famílies, particulars, esportistes professionals i equips. Amb una piscina de 50×25 m, 2 vestidors per homes, 2 per dones, 1 per a persones amb mobilitat reduïda, 2 vestidors per als tècnics, 1 sala de fitness i una de functional training, 6 pistes de pàdel, 3 de tennis terra batuda i 1 tennis sintètica, una infermeria i una cafeteria, les instal·lacions són la millor opció per practicar esport amb la major eficiència i seguretat.

El nostre equip humà està format per professionals de l’esport amb gran experiència. T’assessoraran en tot moment per assolir els teus objectius. I si et cal, pots demanar un entrenador personal.

En definitiva La Piscina de Lloret és el centre esportiu de Lloret de Mar on el servei, la tecnologia i la salut van de la mà.

 

Fes-te Soci