Comunicat àrea de raqueta

Benvolgut abonat,

Benvolguda abonada,

Tenim moltes ganes de comentar-vos que finalment, amb la posada en marxa de la FASE 1 de desconfinament, aquest proper dimarts OBRIREM EL SERVEI DE RESERVES DE L’ÀREA DE RAQUETA! Tant per les reserves de pàdel com per les de tennis. Estem treballant per a iniciar aquest dimarts amb el màxim de garanties!

També us demanem que estigueu pendents de les nostres publicacions tant per les xarxes socials com per la web de la piscina (www.piscinalloret.cat). Us donem unes indicacions per aquesta fase:

  • Pot realitzar activitat esportiva de pàdel ó tennis amb modalitat 1 vs 1 qualsevol ciutadà.
  • Feu la vostra reserva abans de sortir de casa a través de la web de la piscina. Si no us ensortiu truqueu a la piscina municipal o envieu un email i ens posarem en contacte per ajudar-vos. Igualment estem treballant amb un tutorial que penjarem a la web.
  • Us adjuntem una guia informativa per l’àrea de raqueta que hem fet per vosaltres i que anirem complementant a mesura que anem obrint serveis:

Entra aquí a l'enllaç

També us volem comentar que continuem realitzant les accions per anar preparant la instal·lació de la Piscina Municipal, tant d’higiene, protecció com d’innovació, i fer-ne d’aquesta un espai segur tant pel personal propi com per a que els usuaris pugueu realitzar la vostra pràctica esportiva!

Us recordem que encara no se cobraran les quotes d’abonament, fins que obrim el servei de la resta d’instal·lacions esportives de la Piscina Municipal, i que la primera quinzena igualment serà compensada per la part proporcional del mes de març que no vau poder gaudir.

A mesura que anem avançant amb les diferents mesures i adaptacions, us anirem informant.

Ja hem ampliat l’espai de pràctica de la sala de fitness per permetre més espai de seguretat entre usuaris/ies, i realitzat les mesures de protecció a la primera línea, el hall de recepció !

Esperem que aprofiteu aquests dies per no perdre la forma a casa o al carrer, i ara com no, no desaprofiteu la oportunitat que us dóna l’ AREA DE RAQUETA, i tornar a la normalitat el més aviat possible.

Atentament,

Piscina Municipal de Lloret de Mar

Reserva la teva pista

I si juguem al pàdel 1 vs 1