Comunicat entrada a la fase 3

Benvolgut abonat,

Benvolguda abonada,

Estem molt contents d’informar-vos que, amb la posada en marxa de la FASE 3 de desconfinament, aquest proper dilluns:

  • Augmentem l’aforament dels espais esportius!
  • Abonats i abonades no caldrà concertar cita previa, però serà totalment RECOMANABLE per assegurar-se plaça tant a l’espai com a la classe de pràctica esportiva.
  • Es podrà fer ús de vestidors i dutxes, però mantenint la distància de seguretat de 2 metres amb la resta.
  • Encara no estarà permès l’ús de taquilles, porteu el mínim indispensable de pertinences dins una bossa petita i lleugera, i deixeu-les als espais habilitats.

També us demanem que estigueu pendents de les nostres publicacions tant per les xarxes socials com per la web de la piscina (www.piscinalloret.cat) . Us donem unes indicacions per aquesta fase:

  • Feu la vostra reserva abans de sortir de casa a través de la web de la piscina. Si no us ensortiu truqueu a la piscina municipal o envieu un email i ens posarem en contacte per ajudar-vos.
  • Us adjuntem una guia informativa que hem fet per vosaltres i que anirem complementant a mesura que anem obrint serveis:

Entra aquí a l'enllaç

IMPORTANT: Us recordem que en aquesta fase 3 tot i que les mesures d’aforament seran més flexibles, encara no podrem ocupar els espais al 100 %, i d’això som molt conscients, pel què la quota d’aquesta segona quinzena de juny només serà d’un TERÇ !

Tot i així, aquells abonats/des que encara no teniu pensat tornar fins a la NOVA NORMALITAT, només heu d’enviar un email a piscina@lloret.cat per comunicar-ho i no es passarà la primera quota fins la setmana de l’1 de juliol.

TORNEM A FER ESPORT AMB ALEGRIA I SEGURETAT!, VINE A FER SALUT AMB UN GRAN SOMRIURE !

Atentament,

Piscina Municipal de Lloret de Mar