Activitats aquàtiques

Cursos de natació per a totes les edats

Horaris i preus

Normativa cursetistes

WET KIDS

El principal objectiu d’aquest programa és la familiarització de l’infant amb el medi aquàtic a partir del treball d’hàbits d’higiene, d’eines bàsiques motrius i petits desplaçaments, per aconseguir una autonomia motriu aquàtica. Les activitats es plantegen des d’una vessant pedagògica, que respecta l’evolució i la voluntat del nen, amb la finalitat de contribuir des de l’àmbit aquàtic a la seva educació integral. Construir una bona base de domini del medi serà important per facilitar posteriors aprenentatges a partir dels 6 anys.

WET JUNIOR

I Els objectius principals en aquestes edats són millorar les habilitats dins l’aigua i incidir en l’aprenentatge motriu. S’introdueixen les tècniques d’estil, un cop el nen ha assolit un domini del medi adequat en les etapes anteriors. Tot i així, es continua tenint en compte l’evolució de cada nen, per adaptar la pràctica en cada cas, i els hàbits d’ordre i higiene.

WET JUNIOR II

Millora de les habilitats dins d’aigua, amb especial atenció a l’aprenentatge motriu. Perfeccionament de les tècniques d’estil.

WET JUNIOR III

Coneixement dels diferents esports aquàtics, treball de manteniment físic i introducció de conceptes d’entrenament.

WET SENIOR

Programa d’activitats dirigides a persones a partir dels 16 anys que els agrada nedar i volen aprendre i/o millorar la seva tècnica d’estils de natació.

ACTIVITATS FÍSIQUES INFANTILS I JÚNIOR

SWIMRUN JÚNIOR

Programa d'entrenament dirigit a alumnes de primer a sisè de primària, que combina natació, sortides de trail running i entrenaments funcionals assessorats per tècnics especialitzats.

JUST DANCE

Classe de balls moderns dirigida a alumnes de P3 a 6è