Entrenaments Aquàtics

Entrenament físic realitzat al medi aquàtic amb l’objectiu de desenvolupar correctament els diferents estils de la natació amb un entrenament variat, la utilització de diferents tipus de material i l’assoliment d’una millora de les diferents qualitats físiques.

La natació, el waterpolo i la natació sincronitzada són algunes de les diferents modalitats d'esports aquàtics que han crescut al nostre país i a la resta del món. És per això, que la utilització de piscines olímpiques és cada vegada més indispensable per a la pràctica d'aquest esport.

Aquesta instal·lació compta amb una piscina de dimensions olímpiques 50 x 25, climatitzada, a només 15 minuts a peu de la platja.

Es manté a una temperatura de 27 ºC amb l’avantatge addicional del microclima de la zona: poca pluja, molt de sol i temperatures de mitjana de 10ºC en els mesos més freds converteixen el lloc en un espai ideal per a la pràctica esportiva.

A més, el centre esportiu compta amb un gimnàs, una sala d’entrenament funcional, diferents sales d’activitats dirigides i una àrea de raqueta amb pistes de pàdel i de tennis de terra batuda. 

 

 

 

***Més informació a: (Cal fer reserva per les pistes d'atletisme)

 

 

Dossier Piscina Lloret de Mar

 

 

Reserva Ara !